MG2.png

HVEM - HVAD - HVOR?

Hvem er Sund med Munk?

Sund med Munk er mig.

Jeg hedder Charlotte og jeg er en dame på 43 år, 3 børn og en mand på sidelinjen, og så elsker jeg alt hvad der har med håndbold. Vi er en håndbold familie, og det betyder at der engang imellem er fart på kalenderen.

Derudover er jeg i 1997 udlært kok og i 2014 blev kostvejlede/ Proces Ernæring, hvilket gør, at jeg har speciale i alm. kostvejledning, sports folk og børn-unge.

Ved at blive kostvejleder, har det hjulpet mig med, at hjælpe andre med at nå deres mål, og det er så fedt at få lov til at være med i en udvikling, som der sker under et forløb.

Jeg er 2021 blevet færdig som Certificeret Outdoor Træner - hvilket gør mig i stand til at hjælpe med træningsprogrammer i dit hjem eller udenfor i det "altid" gode vejr.

Jeg har valgt at starte online træning op, i denne tid med Corona, så alle kan deltage, der hvor de nu er.

Jeg har selv været turen rundt, igennem årene, med forskellige slankekure, af den ene og den anden slags, alt efter om hvilken kost man spiser og sammen med mine klienter gennem tiden, ved jeg hvad der virker og hvor de forskellige fald grupper, som regel er .

Send mig evt en besked, så vi kan tage en snak og få afstemt om det er mig, der vil få lov til at følge din udvikling.

En god kombi af mad og træning

Det tager tid at ændre vaner – og du skal øve dig undervejs.

En plan kan være at få hjælp af en kostvejleder - Ved du, at man hos mig kan få en times samtale, for at sammensætte en plan af kost og evt. træning til dig!
BOOK en tid allerede nu !

-------------------------------------------

Mangler du inspiration til maden eller træning, så kommer der løbende nye idéer på min blog!

Hvad siger mine tidliger klienter

Sikke et kick start jeg fik med Charlottes 4 ugers program hvor kosten virkelig blev vendt op og ned herhjemme. Jeg troede faktisk at jeg spiste nogenlunde sundt, men efter anden graviditet tabte jeg mig overhovedet ikke, før jeg kom på den nye madplan. Her blev sukker trængen fuldstændig kørt til grunde og har på intet tidspunkt været sulten i mellem de tre hovedmåltider. Jeg er alene med mine piger (5 år og 5 mdr) og har ikke følt jeg har brugt mere tid i køkkenet end jeg plejer, ud over til frokost hvor det tidligere bare var to rugbrødsmadder, men det har ikke været noget problem. Jeg nåede at tabe mig 4 kg på de fire uger og en masse centimeter og jeg føler mig godt rustet til at fortsætte denne form. Tak til Charlotte for god vejledning og en kostplan der virker😀👍🏼👌🏼

--------------------------------------------

Har lige været i gang med et 4 ugers forløb hos Charlotte resultatet er minus 4,6 kg god backup med ugentlig samtale omkring hvad der er gået godt og mindre godt er super tilfreds og er blevet nødt til at købe ny bikini i et nr. Mindre😎

Er det nu?

Åh, du kender det alt for godt!
Drømmen om at blive en sundere dig!
Og det vil heller ikke være helt kedeligt at der også røg et par kilo af på vægten!
Men alt det med alt muligt underligt mad og restriktioner, det er ikke så spændende, vel?
Men hvis jeg nu fortalte dig at det blot skal skrues lidt på nogle knapper i forhold til din mad! Ville du så prøve igen?
Det er næsten som at begynde at cykle igen....

Det kommer stille og roligt...
Book en tid, til en samtale med mig, så ser vi sammen på hvordan du skal komme til et sundere dig!