Søg
  • Charlotte Munk

Det drejer sig om planlægning!

Får ofte spørgsmålet om hvordan jeg kan når alt det jeg gør....

OG det enkelt svar er: PLANLÆGNINIG!Ja, det tager også tid, men når man kommer igang er det faktisk ikke så svært, for mange af tingene i planen er gentagelser, som f.eks arbejde, børn, mad og træning.


Jeg har heldigvis kun et barn hjemme, mere eller mindre, den ældste lever sit eget liv og skal kun give besked om hun er hjemme og spise samt om hun er hjemme og sove, så man ved lidt . Den yngste har sin skole, venner, håndbold og pligter.... Hun har sin egen kalender, så hun ved, hvornår hun skal hvad, og den er koblet sammen med min kalender, så jeg kan følge lidt op på de forskellige ting :)


Min egen kalender er med mad, træning, indkøb, arbejde, klienter, markedeting og alt det andet der skal passe ind på de forskellige dage.


Men for at det virke skal man kigge i sin kalender eller lave en uge kalender på et sted hvor man se den, med madplan, hvornår du skal arbejde, hvornår det er trænings dag og hviledage, aftaler med læge, tandlæge og veninder/venner, samt alt det andet som skal passes ind....


Og i starten virker det mega besværligt, men giv det 14 dage med lidt tvang fra dig selv og mærk at det bliver nemmere...


OG nu sidder du nok og tænker, hvad hvis nu der sker noget impulsivt i din dag, ja... Så bliver jeg ikke stresset over det, men får det bedste ud af det hele :)

For det sker tit med en mand, der ikke altid er hjemme på normale tidspunkter... Han kan til gengæld føle sig lidt udenfor i familien, da vi som regel har gang i en masse ting på en gang....Men nu til det vigtigste i selve planlægningen og hvorfor!

Det vigtigste i planlægningen er at du får hjælp til at få det rigtige at spise og at de lige til at gå til, fordi du ved hvad du skal have og har handlet ind til... Så er det lige til at gå til...


Jeg handler ind til ca 4 dage af gangen, for ikke at blive alt for fristet til at komme noget andet i kurven, som lige frister... Og jeg skal ikke bruge den ekstra tid på at stå i kø i supermarket... Den kan bruges på noget andet lækkert, som f.eks hygge med familien.

Er faktisk blevet vild med Bilka to go, for det er da det nemmeste, når det skal være...


Mht. træning, så er jeg altså et "hold"- menneske, så glæder mig enormt til at #Fitnessworld åbner igen, for det virker min planlægning altså ikke så meget herhjemme, endnu, det kan være det kommer. Jeg træner ikke kun for at holde vægten, men også for min krop og mit sind... Jeg får det simpelthen så dejligt i kroppen bagefter, og kan klare meget mere ...


Samlet set, ville jeg ikke kunne opretholde samme drive, hvis det ikke var planlagt på forhånd.... Men øvelse gør mester :)


Husk at følge med, på Facebook og Imstagram, på #mission44

Og at du slev kan være med til at nå dit eget mål, hvad det så end måtte være....
9 visninger