Hvis snack-trangen melder sig, kan du sætte tænderne i en lækker daddelbar med chokolade og nødder.

Hvad du skal bruge til 8-10 stk.


25 g pekannødder

150 g dadler

1 nip salt

1 tsk. vaniljeekstrakt

100 g mørk chokolade, 70 % - evt. sukkerfri variant

How to do:

Hak pekannødderne groft, og rist dem hurtigt på en tør pande, så de bliver sprøde.

Lad dem køle helt af.

Skær dadlerne op, og pil stenene ud.

Hæld de udstenede dadler, salt og vanilje i en foodprocessor, og blend det igennem. Bland de hakkede pekannødder i, og stil daddelmassen i køleskabet 1 time.

Hak chokoladen groft, og smelt 2/3 del af den i en skål over vandbad. Tag skålen af vandbadet, og bland den sidste 1/3 del chokolade i. Rør rundt, indtil al chokoladen er smeltet.

Form små, aflange barer af den kolde daddelmasse, og dyp dem i den smeltede chokolade.

10 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

En god kombi af mad og træning

Det tager tid at ændre vaner – og du skal øve dig undervejs.

En plan kan være at få hjælp af en kostvejleder - Ved du, at man hos mig kan få en times samtale, for at sammensætte en plan af kost og evt. træning til dig!
BOOK en tid allerede nu !

-------------------------------------------

Mangler du inspiration til maden eller træning, så kommer der løbende nye idéer på min blog!

Hvad siger mine tidliger klienter

Sikke et kick start jeg fik med Charlottes 4 ugers program hvor kosten virkelig blev vendt op og ned herhjemme. Jeg troede faktisk at jeg spiste nogenlunde sundt, men efter anden graviditet tabte jeg mig overhovedet ikke, før jeg kom på den nye madplan. Her blev sukker trængen fuldstændig kørt til grunde og har på intet tidspunkt været sulten i mellem de tre hovedmåltider. Jeg er alene med mine piger (5 år og 5 mdr) og har ikke følt jeg har brugt mere tid i køkkenet end jeg plejer, ud over til frokost hvor det tidligere bare var to rugbrødsmadder, men det har ikke været noget problem. Jeg nåede at tabe mig 4 kg på de fire uger og en masse centimeter og jeg føler mig godt rustet til at fortsætte denne form. Tak til Charlotte for god vejledning og en kostplan der virker😀👍🏼👌🏼

--------------------------------------------

Har lige været i gang med et 4 ugers forløb hos Charlotte resultatet er minus 4,6 kg god backup med ugentlig samtale omkring hvad der er gået godt og mindre godt er super tilfreds og er blevet nødt til at købe ny bikini i et nr. Mindre😎

Er det nu?

Åh, du kender det alt for godt!
Drømmen om at blive en sundere dig!
Og det vil heller ikke være helt kedeligt at der også røg et par kilo af på vægten!
Men alt det med alt muligt underligt mad og restriktioner, det er ikke så spændende, vel?
Men hvis jeg nu fortalte dig at det blot skal skrues lidt på nogle knapper i forhold til din mad! Ville du så prøve igen?
Det er næsten som at begynde at cykle igen....

Det kommer stille og roligt...
Book en tid, til en samtale med mig, så ser vi sammen på hvordan du skal komme til et sundere dig!