Man bliver klog af skade....

Du kan sikkert nikke genkendende til dette:

  • Du har svært ved at se teksten, og tænker, jeg burde gøre noget ved det, mennn.....

  • Jeg har familie der lider af dårligt hjerte, men det rammer nok ikke mig.....

  • Jeg ved godt, at jeg burde (indsæt selv et emne), men får du det gjort?

Mange gange så ved vi godt, hvorfor vi skulle leve sundere, bedre eller bare det at få tjekket småting hos lægen, men vi trækker det som regel i langdrag og får det som regel først gjort når det er lige ved eller er helt galt....Jeg har personligt selv, fået et "vink med en vognstang" for nyligt, om hvorfor det er så vigtigt at gøre det helt rigtige for mig selv og min krop, og det er ikke noget der kan vente til næste uge eller måned, eller for den sags skyld, næste år...

Det er her og nu, jeg skal passe på mig selv, og fortsætte med at sætte min kost og træning lige så højt, som det at være der for min familie, som jeg elsker virkelig højt.For gør jeg ikke det, så træder min arv af dårlig vaner og gener igennem, og det kan få fatale følger for mig og min krop.

Og det er altså ikke noget nyt, det har jeg vidst i snart 12 år, men alligevel så er jeg lige så menneskelig som alle andre, der falder tilbage i gode gamle trygge vaner, uden at vende tilbage til det, som jeg faktisk godt ved er bedst for mig...Men alle kan komme tilbage til det, som er vigtigst for os!
MEN allerførst skal du virkelig tænke over hvorfor det er så MEGA vigtigt for dig at leve sundere:


  • At være sund (på hvilken måde)

  • At være rask - Så du kan lave noget med familien (hvad er det du vil)

  • At være fit for livet (på hvilken måde)

  • At være rask (hvad vil du undgå)


Du kan få lidt inspiration ud fra min :)


  • Det er vigtigt for mig at leve sundt og dyrke motion, så jeg undgår/mindsker risikoen for blodpropper og andre livsstilssygdomme

  • Det er vigtig for mig at jeg kan komme ud og opleve verden, sammen med familien, på rejser der også indenholder sport og vandring!

  • Og så en sidste ting, er at jeg gerne vil kunne være en smart mormor, når den tid kommer, der kan løbe med rundt, for at lege og spille bold!

Men første skridt, for at nå sine mål, er jo at sætte igang, så hvad skal du nu?


HUSK - Forvandling kræver HANDLING


#livstilsændring #sund #Livet

8 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

En god kombi af mad og træning

Det tager tid at ændre vaner – og du skal øve dig undervejs.

En plan kan være at få hjælp af en kostvejleder - Ved du, at man hos mig kan få en times samtale, for at sammensætte en plan af kost og evt. træning til dig!
BOOK en tid allerede nu !

-------------------------------------------

Mangler du inspiration til maden eller træning, så kommer der løbende nye idéer på min blog!

Hvad siger mine tidliger klienter

Sikke et kick start jeg fik med Charlottes 8 ugers program hvor kosten virkelig blev vendt op og ned herhjemme. Jeg troede faktisk at jeg spiste nogenlunde sundt, men efter anden graviditet tabte jeg mig overhovedet ikke, før jeg kom på den nye madplan. Her blev sukker trængen fuldstændig kørt til grunde og har på intet tidspunkt været sulten i mellem de tre hovedmåltider. Jeg er alene med mine piger (5 år og 5 mdr) og har ikke følt jeg har brugt mere tid i køkkenet end jeg plejer, ud over til frokost hvor det tidligere bare var to rugbrødsmadder, men det har ikke været noget problem. Jeg nåede at tabe mig 4 kg på de otte uger og en masse centimeter og jeg føler mig godt rustet til at fortsætte denne form. Tak til Charlotte for god vejledning og en kostplan der virker😀👍🏼👌🏼

--------------------------------------------

Har lige været i gang med et 4 ugers forløb hos Charlotte resultatet er minus 4,6 kg god backup med ugentlig samtale omkring hvad der er gået godt og mindre godt er super tilfreds og er blevet nødt til at købe ny bikini i et nr. Mindre😎

Er det nu?

Åh, du kender det alt for godt!
Drømmen om at blive en sundere dig!
Og det vil heller ikke være helt kedeligt at der også røg et par kilo af på vægten!
Men alt det med alt muligt underligt mad og restriktioner, det er ikke så spændende, vel?
Men hvis jeg nu fortalte dig at det blot skal skrues lidt på nogle knapper i forhold til din mad! Ville du så prøve igen?
Det er næsten som at begynde at cykle igen....

Det kommer stille og roligt...
Book en tid, til en samtale med mig, så ser vi sammen på hvordan du skal komme til et sundere dig!