Søg
 • Charlotte Munk

Man bliver klog af skade....

Du kan sikkert nikke genkendende til dette:

 • Du har svært ved at se teksten, og tænker, jeg burde gøre noget ved det, mennn.....

 • Jeg har familie der lider af dårligt hjerte, men det rammer nok ikke mig.....

 • Jeg ved godt, at jeg burde (indsæt selv et emne), men får du det gjort?

Mange gange så ved vi godt, hvorfor vi skulle leve sundere, bedre eller bare det at få tjekket småting hos lægen, men vi trækker det som regel i langdrag og får det som regel først gjort når det er lige ved eller er helt galt....Jeg har personligt selv, fået et "vink med en vognstang" for nyligt, om hvorfor det er så vigtigt at gøre det helt rigtige for mig selv og min krop, og det er ikke noget der kan vente til næste uge eller måned, eller for den sags skyld, næste år...

Det er her og nu, jeg skal passe på mig selv, og fortsætte med at sætte min kost og træning lige så højt, som det at være der for min familie, som jeg elsker virkelig højt.For gør jeg ikke det, så træder min arv af dårlig vaner og gener igennem, og det kan få fatale følger for mig og min krop.

Og det er altså ikke noget nyt, det har jeg vidst i snart 12 år, men alligevel så er jeg lige så menneskelig som alle andre, der falder tilbage i gode gamle trygge vaner, uden at vende tilbage til det, som jeg faktisk godt ved er bedst for mig...Men alle kan komme tilbage til det, som er vigtigst for os!
MEN allerførst skal du virkelig tænke over hvorfor det er så MEGA vigtigt for dig at leve sundere:


 • At være sund (på hvilken måde)

 • At være rask - Så du kan lave noget med familien (hvad er det du vil)

 • At være fit for livet (på hvilken måde)

 • At være rask (hvad vil du undgå)


Du kan få lidt inspiration ud fra min :)


 • Det er vigtigt for mig at leve sundt og dyrke motion, så jeg undgår/mindsker risikoen for blodpropper og andre livsstilssygdomme

 • Det er vigtig for mig at jeg kan komme ud og opleve verden, sammen med familien, på rejser der også indenholder sport og vandring!

 • Og så en sidste ting, er at jeg gerne vil kunne være en smart mormor, når den tid kommer, der kan løbe med rundt, for at lege og spille bold!

Men første skridt, for at nå sine mål, er jo at sætte igang, så hvad skal du nu?


HUSK - Forvandling kræver HANDLING


#livstilsændring #sund #Livet

8 visninger