Søg
  • Charlotte Munk

#mission44 - er det en plan eller bare...

Det er vel en plan, for der er jo et mål og en dato for hvornår det skal være nået... Men er det nok?


Det er ikke nok hos mig, for det skal også være realistisk, og være et mål, som du skal kunne se dig selv i, på vejen dertil.. For ikke nok med at man taber sig (nogle skal tage på), så skal hovedet også følge med, ellers går det ikke...#mission44 er jo et mål der ligger ude i 2021, og for at være sikker på at jeg ikke knækker halsen halvvejs, er der sat nogle delmål indimellem.... Alt efter hvor meget man skal tabe/tage på, så sæt som min. 2-7 delmål, for at gøre turen mere overkommelig :) Og så kommer det dejlige, sæt belønninger på, noget du elsker, nyt tøj, en tur i biografen.... Det kan være mange ting, men noget som kun du kan blive glad for :)


Men det er også her, at man ved at man har været der før, eller for første gang, ved at man måske skal bruge lidt hjælp, for at gennemføre... Og her, kan jeg melde mig på banen, for det er ikke kun kostplaner, vægt og motion, der kræves for at komme i mål, men en man kan sparre med, dele mål, og en der ved hvad der kræves og snakkes om..... For tror mig, jeg har hørt meget, igennem de sidste 5 år, som kostvejleder. Og jeg ville ikke undvære det, selv om det nogen gange kan være grænseoverskridende ;)


Nu kan det godt være at fitness stadig er lukket, og du ikke kan komme ud og går en dejlig tur... MEN faktisk er det heller ikke så vigtig endnu, for et super vægttab ligger de 80% i kosten og de 20% i motionen. Alligevel lidt vildt at tænke på :)

Men jeg glæde mig selv til at #Fitness åbner igen, for det gør det bare lige lidt nemmere at komme afsted på hold, og jeg har det fantastik bagefter, jeg har været igang....


Men jeg håber at se dig, med på #mission44, for det er sikker på at det bliver en fest :)


13 visninger