#mission44 - er det en plan eller bare...

Det er vel en plan, for der er jo et mål og en dato for hvornår det skal være nået... Men er det nok?


Det er ikke nok hos mig, for det skal også være realistisk, og være et mål, som du skal kunne se dig selv i, på vejen dertil.. For ikke nok med at man taber sig (nogle skal tage på), så skal hovedet også følge med, ellers går det ikke...#mission44 er jo et mål der ligger ude i 2021, og for at være sikker på at jeg ikke knækker halsen halvvejs, er der sat nogle delmål indimellem.... Alt efter hvor meget man skal tabe/tage på, så sæt som min. 2-7 delmål, for at gøre turen mere overkommelig :) Og så kommer det dejlige, sæt belønninger på, noget du elsker, nyt tøj, en tur i biografen.... Det kan være mange ting, men noget som kun du kan blive glad for :)


Men det er også her, at man ved at man har været der før, eller for første gang, ved at man måske skal bruge lidt hjælp, for at gennemføre... Og her, kan jeg melde mig på banen, for det er ikke kun kostplaner, vægt og motion, der kræves for at komme i mål, men en man kan sparre med, dele mål, og en der ved hvad der kræves og snakkes om..... For tror mig, jeg har hørt meget, igennem de sidste 5 år, som kostvejleder. Og jeg ville ikke undvære det, selv om det nogen gange kan være grænseoverskridende ;)


Nu kan det godt være at fitness stadig er lukket, og du ikke kan komme ud og går en dejlig tur... MEN faktisk er det heller ikke så vigtig endnu, for et super vægttab ligger de 80% i kosten og de 20% i motionen. Alligevel lidt vildt at tænke på :)

Men jeg glæde mig selv til at #Fitness åbner igen, for det gør det bare lige lidt nemmere at komme afsted på hold, og jeg har det fantastik bagefter, jeg har været igang....


Men jeg håber at se dig, med på #mission44, for det er sikker på at det bliver en fest :)


13 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

En god kombi af mad og træning

Det tager tid at ændre vaner – og du skal øve dig undervejs.

En plan kan være at få hjælp af en kostvejleder - Ved du, at man hos mig kan få en times samtale, for at sammensætte en plan af kost og evt. træning til dig!
BOOK en tid allerede nu !

-------------------------------------------

Mangler du inspiration til maden eller træning, så kommer der løbende nye idéer på min blog!

Hvad siger mine tidliger klienter

Sikke et kick start jeg fik med Charlottes 8 ugers program hvor kosten virkelig blev vendt op og ned herhjemme. Jeg troede faktisk at jeg spiste nogenlunde sundt, men efter anden graviditet tabte jeg mig overhovedet ikke, før jeg kom på den nye madplan. Her blev sukker trængen fuldstændig kørt til grunde og har på intet tidspunkt været sulten i mellem de tre hovedmåltider. Jeg er alene med mine piger (5 år og 5 mdr) og har ikke følt jeg har brugt mere tid i køkkenet end jeg plejer, ud over til frokost hvor det tidligere bare var to rugbrødsmadder, men det har ikke været noget problem. Jeg nåede at tabe mig 4 kg på de otte uger og en masse centimeter og jeg føler mig godt rustet til at fortsætte denne form. Tak til Charlotte for god vejledning og en kostplan der virker😀👍🏼👌🏼

--------------------------------------------

Har lige været i gang med et 4 ugers forløb hos Charlotte resultatet er minus 4,6 kg god backup med ugentlig samtale omkring hvad der er gået godt og mindre godt er super tilfreds og er blevet nødt til at købe ny bikini i et nr. Mindre😎

Er det nu?

Åh, du kender det alt for godt!
Drømmen om at blive en sundere dig!
Og det vil heller ikke være helt kedeligt at der også røg et par kilo af på vægten!
Men alt det med alt muligt underligt mad og restriktioner, det er ikke så spændende, vel?
Men hvis jeg nu fortalte dig at det blot skal skrues lidt på nogle knapper i forhold til din mad! Ville du så prøve igen?
Det er næsten som at begynde at cykle igen....

Det kommer stille og roligt...
Book en tid, til en samtale med mig, så ser vi sammen på hvordan du skal komme til et sundere dig!