"Når jeg bli'r en stor pi'e, så vil jeg giftes, giftes med farmand, for farmand er så rar".

Sådan sang Gitte Hænning i 1955. Og lige netop kærligheden til far har vi mulighed for at vise på fars dag. Og der skal da hygges lidt om Far, derfor har jeg hentet inspiration til en ret, som jeg er sikker på at Farmand vil sætte pris på herhjemme...


Og det vil resten af familien sikkert også....
Til 4 cov.

Mørbra

Afpudset svinemørbrad (ca. 500 g)

Smør25 g

Groft salt½ tsk

Friskkværnet peber


Salattopping Røde æbler i små tern, fx elstar (ca. 250 g)

Friskpresset citronsaft2 spsk

Karolines Køkken® Klassisk Salatost i tern 200 g

Dampede grønne asparges i korte stykker 250 g

Rensede blandede babysalatblade 100 g

Friske korianderblade 2 dl

Friskkværnet peber


Tilbehør Skrubbede kartofler - koges 1 kg


Hvordan gør jeg:

Skær mørbraden i 4 lige store stykker. Bank dem til flade bøffer (ca. 2½ cm høje). Lad smørret blive gyldent i en pande. Brun mørbradbøfferne ca. 1 min. på hver side. Steg bøfferne færdige ved jævn varme i ca. 10 min. - vend en gang undervejs og steg siderne de sidste par minutter. Drys med salt og peber og hold mørbradbøfferne varme.


Salattopping

Vend æbleternene med citronsaft, så de ikke bliver brune - hæld citronsaften fra ved serveringen. Lad osteternene dryppe af. Bland ost og æbletern med resten af ingredienserne. Smag til.


Servering

Læg de varme mørbradbøffer på et fad. Fordel lidt af toppingen på bøfferne og server resten ved siden af sammen med nykogte kartofler.


#farsdag #mad #sang


12 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

En god kombi af mad og træning

Det tager tid at ændre vaner – og du skal øve dig undervejs.

En plan kan være at få hjælp af en kostvejleder - Ved du, at man hos mig kan få en times samtale, for at sammensætte en plan af kost og evt. træning til dig!
BOOK en tid allerede nu !

-------------------------------------------

Mangler du inspiration til maden eller træning, så kommer der løbende nye idéer på min blog!

Hvad siger mine tidliger klienter

Sikke et kick start jeg fik med Charlottes 8 ugers program hvor kosten virkelig blev vendt op og ned herhjemme. Jeg troede faktisk at jeg spiste nogenlunde sundt, men efter anden graviditet tabte jeg mig overhovedet ikke, før jeg kom på den nye madplan. Her blev sukker trængen fuldstændig kørt til grunde og har på intet tidspunkt været sulten i mellem de tre hovedmåltider. Jeg er alene med mine piger (5 år og 5 mdr) og har ikke følt jeg har brugt mere tid i køkkenet end jeg plejer, ud over til frokost hvor det tidligere bare var to rugbrødsmadder, men det har ikke været noget problem. Jeg nåede at tabe mig 4 kg på de otte uger og en masse centimeter og jeg føler mig godt rustet til at fortsætte denne form. Tak til Charlotte for god vejledning og en kostplan der virker😀👍🏼👌🏼

--------------------------------------------

Har lige været i gang med et 4 ugers forløb hos Charlotte resultatet er minus 4,6 kg god backup med ugentlig samtale omkring hvad der er gået godt og mindre godt er super tilfreds og er blevet nødt til at købe ny bikini i et nr. Mindre😎

Er det nu?

Åh, du kender det alt for godt!
Drømmen om at blive en sundere dig!
Og det vil heller ikke være helt kedeligt at der også røg et par kilo af på vægten!
Men alt det med alt muligt underligt mad og restriktioner, det er ikke så spændende, vel?
Men hvis jeg nu fortalte dig at det blot skal skrues lidt på nogle knapper i forhold til din mad! Ville du så prøve igen?
Det er næsten som at begynde at cykle igen....

Det kommer stille og roligt...
Book en tid, til en samtale med mig, så ser vi sammen på hvordan du skal komme til et sundere dig!