Søg
  • Charlotte Munk

Nogen gange så virker det som alt bare ikke vil i den retning som jeg ønsker

Jeg syntes ellers at jeg har et rigt liv, fyldt med kærlighed og alt muligt andet...

Men det jeg ønsker i øjeblikket, det sker bare ikke...

- Vi har et hus til salg og det har det været længe, og det er lige ved og næsten, hver gang der kommer et bud, men så alligevel ikke....

- Så skal jeg finde et "rugbrødsjob", men alle ansøgninger bliver enten til afslag eller aldrig besvaret....

- Og så er der lige den der vægt, som jeg har sat med et mål, inden jeg fylder 44 år, #mssion44 OG hvis jeg siger der ikke ske en sk.., så er det mega fustrende og det hjælper ikke på humøret....


Jeg ender ikke dernede, for det vil jeg simpelhen ikke, det nægter jeg!


Og det er måske, lige det er skal til...


Men lad os nu lige se, på hvad der endelig, sker i mit liv, måske en masse #forandringer som skaber en mega #usikkerhed på lang sigt!

Ja, og min krop duer bare ikke til det!


Kan jeg selv gøre noget ved det, Det kan jeg vist :)


Jeg kan til at starte med lære at trække vejret, og lytte til hvad det er jeg, selv siger til mine klienter! Ihvertfald når snakken falder på #kosten og stress, som kan få kroppen i forsvarsposition. Det der sker at kroppen holder på alt hvad den får, for vores genere er udviklet til at gemme til dårlige tider.


Og mon, hvis jeg nu trækker vejret helt ned i maven, og få ro på alle tanker om job og bolig, at det nok skal lykkes, når der er aktivitet på begge dele.


Måske er der også bare en grund til det hele, den grund, som man bare ikke kan se.

Altså når en dør lukker, så åbner en anden?Muligheden for at blive boende, er der jo også.

Så skal der gang i malerspanden, omrokering på værelserne, Svigermor skal flyttes, (det skal hun uanset, hvor det bliver), gulvlægning og alt det andet der følger med!

Altså, der er også fordele ved at blive boende, jeg kan bruge garagen til træningsudstyr til kommende klienter, eller til fester... og meget andet...

Men det ville jo også være rart at komme ud i noget nyt og blive gældfrie, som var den oprindelige ide, med at huset skulle sælges!

Men tænker efterhånden at universet må vise mig vejen snart:)Med hensyn til "rugbrødsjobbet" så ..... Ja, drømmen er vellevende om at arbejde for mig selv, men hvis vi skal have råd til andre ting nu, så er det nødvendigt med et job, og jeg er jo ikke bange for at lave noget, men jeg har også bare rigtige mange kompetencer, som nogen gange gør det svært at komme ind til samtaler på jobs, som jeg sagens kan!

Men ellers skal jeg kigge på endnu en uddannelse, for at skifte helt spor igen!


Mange tanker som der bliver sat på plads efterhånden, som det vel falder i hak!


Jeg må bare igang, istedet for at sidde her og tude, der er vist ikke så meget andet end det.

Jeg har jo heldigvis min dejlig familie, som jeg elsker herfra til månen og tilbage igen!


Er du blevet ramt af Crorona krisen?


Eller vil du hjælpe mig med at hjælpe dig :)

Book en samtale om vægttab - i mit nye forløb - og bliv en gladere udgave af dig selv :)

31 visninger0 kommentarer

En god kombi af mad og træning

Det tager tid at ændre vaner – og du skal øve dig undervejs.

En plan kan være at få hjælp af en kostvejleder - Ved du, at man hos mig kan få en halv times samtale, for at sammensætte en plan af kost og evt. træning til dig!
BOOK en tid allerede nu !

-------------------------------------------

Mangler du inspiration til maden eller træning, så kommer der løbende nye idéer på min blog!

Hvad siger mine tidliger klienter

Sikke et kick start jeg fik med Charlottes 4 ugers program hvor kosten virkelig blev vendt op og ned herhjemme. Jeg troede faktisk at jeg spiste nogenlunde sundt, men efter anden graviditet tabte jeg mig overhovedet ikke, før jeg kom på den nye madplan. Her blev sukker trængen fuldstændig kørt til grunde og har på intet tidspunkt været sulten i mellem de tre hovedmåltider. Jeg er alene med mine piger (5 år og 5 mdr) og har ikke følt jeg har brugt mere tid i køkkenet end jeg plejer, ud over til frokost hvor det tidligere bare var to rugbrødsmadder, men det har ikke været noget problem. Jeg nåede at tabe mig 4 kg på de fire uger og en masse centimeter og jeg føler mig godt rustet til at fortsætte denne form. Tak til Charlotte for god vejledning og en kostplan der virker😀👍🏼👌🏼

--------------------------------------------

Har lige været i gang med et 4 ugers forløb hos Charlotte resultatet er minus 4,6 kg god backup med ugentlig samtale omkring hvad der er gået godt og mindre godt er super tilfreds og er blevet nødt til at købe ny bikini i et nr. Mindre😎

Er det nu?

Åh, du kender det alt for godt!
Drømmen om at blive en sundere dig!
Og det vil heller ikke være helt kedeligt at der også røg et par kilo af på vægten!
Men alt det med alt muligt underligt mad og restriktioner, det er ikke så spændende, vel?
Men hvis jeg nu fortalte dig at det blot skal skrues lidt på nogle knapper i forhold til din mad! Ville du så prøve igen?
Det er næsten som at begynde at cykle igen....

Det kommer stille og roligt...
Book en tid, til en samtale med mig, så ser vi sammen på hvordan du skal komme til et sundere dig!