Søg
  • Charlotte Munk

Nogle dage.....

Nogen gange bliver jeg overmandet af et tankemylder, om at jeg ikke slår til, er til nytte i samfundet eller er til stede for familie og venner. Og jeg føler, at jeg er den eneste i verden, der ikke kan dele mig op eller mande mig op til dagens udfordringer..... OG har måske bare mest lyst til at blive i min seng og blive krammet af min mand.... for det, er der jeg føler mig tryg....Og jeg ved, jo godt, at jeg ikke er den eneste der har det sådan, nogen har det værre end mig og andre, (heldigt for dem) har det nemmere... Og specielt i den her tid med Coronavirus, bliver det ikke bedre...


Men det, der oftest sker, når jeg har det sådan, er at jeg ender ude i køkkenet, og de fleste kender nok rutinen.... Vi har et slik skab, et chips skab og et chokoladeskab, det lyder vildt, men de er heldigvis ikke fyldte og som regel, har jeg sørget for at fylde noget i skabene, som jeg enten ikke kan tåle eller kan li'... Smart, ik? :)


Jeg ved heldigvis også hvad der ellers virker for mig, hvis jeg ellers kan samle mig sammen.... Og det er god træning, Bodypump, og en god lang gåtur, gerne med en lydbog eller god musik i øre-bøfferne.

Det klare som regel hele verden.


Men i øjeblikket, så syntes jeg det er helt tosset, men kender desværre også selv grunden til hvorfor der er sådan.... Det er et af de værktøjer, jeg har brug igennem tiden, det med at arbejde med de inderste tanker og forstå hvorfor jeg reagere og handler på mine følelser.


Meeen fordi at jeg også har lavet den aftale med min familie om #mission44 så har jeg andet at smide tankerne over på, og heldigvis for det!


Håbet er lysegrønt og jeg glæder mig til en hyggelig weekend, med solskin og varme :)17 visninger