Nogle dage.....

Nogen gange bliver jeg overmandet af et tankemylder, om at jeg ikke slår til, er til nytte i samfundet eller er til stede for familie og venner. Og jeg føler, at jeg er den eneste i verden, der ikke kan dele mig op eller mande mig op til dagens udfordringer..... OG har måske bare mest lyst til at blive i min seng og blive krammet af min mand.... for det, er der jeg føler mig tryg....Og jeg ved, jo godt, at jeg ikke er den eneste der har det sådan, nogen har det værre end mig og andre, (heldigt for dem) har det nemmere... Og specielt i den her tid med Coronavirus, bliver det ikke bedre...


Men det, der oftest sker, når jeg har det sådan, er at jeg ender ude i køkkenet, og de fleste kender nok rutinen.... Vi har et slik skab, et chips skab og et chokoladeskab, det lyder vildt, men de er heldigvis ikke fyldte og som regel, har jeg sørget for at fylde noget i skabene, som jeg enten ikke kan tåle eller kan li'... Smart, ik? :)


Jeg ved heldigvis også hvad der ellers virker for mig, hvis jeg ellers kan samle mig sammen.... Og det er god træning, Bodypump, og en god lang gåtur, gerne med en lydbog eller god musik i øre-bøfferne.

Det klare som regel hele verden.


Men i øjeblikket, så syntes jeg det er helt tosset, men kender desværre også selv grunden til hvorfor der er sådan.... Det er et af de værktøjer, jeg har brug igennem tiden, det med at arbejde med de inderste tanker og forstå hvorfor jeg reagere og handler på mine følelser.


Meeen fordi at jeg også har lavet den aftale med min familie om #mission44 så har jeg andet at smide tankerne over på, og heldigvis for det!


Håbet er lysegrønt og jeg glæder mig til en hyggelig weekend, med solskin og varme :)17 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

En god kombi af mad og træning

Det tager tid at ændre vaner – og du skal øve dig undervejs.

En plan kan være at få hjælp af en kostvejleder - Ved du, at man hos mig kan få en times samtale, for at sammensætte en plan af kost og evt. træning til dig!
BOOK en tid allerede nu !

-------------------------------------------

Mangler du inspiration til maden eller træning, så kommer der løbende nye idéer på min blog!

Hvad siger mine tidliger klienter

Sikke et kick start jeg fik med Charlottes 8 ugers program hvor kosten virkelig blev vendt op og ned herhjemme. Jeg troede faktisk at jeg spiste nogenlunde sundt, men efter anden graviditet tabte jeg mig overhovedet ikke, før jeg kom på den nye madplan. Her blev sukker trængen fuldstændig kørt til grunde og har på intet tidspunkt været sulten i mellem de tre hovedmåltider. Jeg er alene med mine piger (5 år og 5 mdr) og har ikke følt jeg har brugt mere tid i køkkenet end jeg plejer, ud over til frokost hvor det tidligere bare var to rugbrødsmadder, men det har ikke været noget problem. Jeg nåede at tabe mig 4 kg på de otte uger og en masse centimeter og jeg føler mig godt rustet til at fortsætte denne form. Tak til Charlotte for god vejledning og en kostplan der virker😀👍🏼👌🏼

--------------------------------------------

Har lige været i gang med et 4 ugers forløb hos Charlotte resultatet er minus 4,6 kg god backup med ugentlig samtale omkring hvad der er gået godt og mindre godt er super tilfreds og er blevet nødt til at købe ny bikini i et nr. Mindre😎

Er det nu?

Åh, du kender det alt for godt!
Drømmen om at blive en sundere dig!
Og det vil heller ikke være helt kedeligt at der også røg et par kilo af på vægten!
Men alt det med alt muligt underligt mad og restriktioner, det er ikke så spændende, vel?
Men hvis jeg nu fortalte dig at det blot skal skrues lidt på nogle knapper i forhold til din mad! Ville du så prøve igen?
Det er næsten som at begynde at cykle igen....

Det kommer stille og roligt...
Book en tid, til en samtale med mig, så ser vi sammen på hvordan du skal komme til et sundere dig!