Så kom der et uddannelse mere på mit CV!

Jeg har gjort det igen og det er super fedt - at jeg nu har udvidet mit CV med en uddannelse som giver så meget mening i forhold til det, som jeg elsker og drømmer om at lave hele tiden... Altså at hjælpe mennesker, med kosten, livet og kroppen.


JA, det er bare en træner uddannelse, men så alligevel nej.... Det er en udvidelse af mit univers, som jeg ønsker at bruge til at hjælpe mennesker med at blive glade for sig selv igen.

Der er ikke noget bedre end at få en tilbagemelding om at man har fået overskud, at det er nemt, og det ikke kun er den enkelte, men gerne hele hustanden, der nyder godt at livstilsændringerne, igennem bedre humør og mere overskud i hverdagen.


Min første rigtige opgave, bliver at lave online #træninger for runde piger, hvor det ikke altid er lige nemt at lave øvelser, hvor mave og numse kan være med.... Eller at det er mega grænseoverskridende, også selv om man er helt alene i stuen, når man træner, at lave øvelser, hvor man ærlig talt ligner en strandet hval, som kæmper for at komme tilbage til vandet....


Men der kommer også til at være plads til alle de andre der bare gerne vil lave noget godt for sig selv og holdes i gang ... - Specielt her i disse dage...


Men jeg lover at hvis du skulle være i tvivl om det er noget for dig, så tjek min YouTube ud og se hvornår der er live næste gang eller se en af videoerne...

Måske for at få et godt grine eller faktisk for at være med og få noget ud af det :) Altså hvis du blot kigger på for et gdt grin, så er der chance for at du får trænet lidt mave muskler :)Uanset hvad, er det min verden der bliver fyldt med glade klienter, et overskud af god energi og stramme baller og måske en flad mave efterhånden som trænningerne, skal optages eller sendes live...


#etbedrejeg #træningsmotivation #livsstilsændring #onlinetræning8 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle