Så kom der et uddannelse mere på mit CV!

Jeg har gjort det igen og det er super fedt - at jeg nu har udvidet mit CV med en uddannelse som giver så meget mening i forhold til det, som jeg elsker og drømmer om at lave hele tiden... Altså at hjælpe mennesker, med kosten, livet og kroppen.


JA, det er bare en træner uddannelse, men så alligevel nej.... Det er en udvidelse af mit univers, som jeg ønsker at bruge til at hjælpe mennesker med at blive glade for sig selv igen.

Der er ikke noget bedre end at få en tilbagemelding om at man har fået overskud, at det er nemt, og det ikke kun er den enkelte, men gerne hele hustanden, der nyder godt at livstilsændringerne, igennem bedre humør og mere overskud i hverdagen.


Min første rigtige opgave, bliver at lave online #træninger for runde piger, hvor det ikke altid er lige nemt at lave øvelser, hvor mave og numse kan være med.... Eller at det er mega grænseoverskridende, også selv om man er helt alene i stuen, når man træner, at lave øvelser, hvor man ærlig talt ligner en strandet hval, som kæmper for at komme tilbage til vandet....


Men der kommer også til at være plads til alle de andre der bare gerne vil lave noget godt for sig selv og holdes i gang ... - Specielt her i disse dage...


Men jeg lover at hvis du skulle være i tvivl om det er noget for dig, så tjek min YouTube ud og se hvornår der er live næste gang eller se en af videoerne...

Måske for at få et godt grine eller faktisk for at være med og få noget ud af det :) Altså hvis du blot kigger på for et gdt grin, så er der chance for at du får trænet lidt mave muskler :)Uanset hvad, er det min verden der bliver fyldt med glade klienter, et overskud af god energi og stramme baller og måske en flad mave efterhånden som trænningerne, skal optages eller sendes live...


#etbedrejeg #træningsmotivation #livsstilsændring #onlinetræning7 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

En god kombi af mad og træning

Det tager tid at ændre vaner – og du skal øve dig undervejs.

En plan kan være at få hjælp af en kostvejleder - Ved du, at man hos mig kan få en times samtale, for at sammensætte en plan af kost og evt. træning til dig!
BOOK en tid allerede nu !

-------------------------------------------

Mangler du inspiration til maden eller træning, så kommer der løbende nye idéer på min blog!

Hvad siger mine tidliger klienter

Sikke et kick start jeg fik med Charlottes 4 ugers program hvor kosten virkelig blev vendt op og ned herhjemme. Jeg troede faktisk at jeg spiste nogenlunde sundt, men efter anden graviditet tabte jeg mig overhovedet ikke, før jeg kom på den nye madplan. Her blev sukker trængen fuldstændig kørt til grunde og har på intet tidspunkt været sulten i mellem de tre hovedmåltider. Jeg er alene med mine piger (5 år og 5 mdr) og har ikke følt jeg har brugt mere tid i køkkenet end jeg plejer, ud over til frokost hvor det tidligere bare var to rugbrødsmadder, men det har ikke været noget problem. Jeg nåede at tabe mig 4 kg på de fire uger og en masse centimeter og jeg føler mig godt rustet til at fortsætte denne form. Tak til Charlotte for god vejledning og en kostplan der virker😀👍🏼👌🏼

--------------------------------------------

Har lige været i gang med et 4 ugers forløb hos Charlotte resultatet er minus 4,6 kg god backup med ugentlig samtale omkring hvad der er gået godt og mindre godt er super tilfreds og er blevet nødt til at købe ny bikini i et nr. Mindre😎

Er det nu?

Åh, du kender det alt for godt!
Drømmen om at blive en sundere dig!
Og det vil heller ikke være helt kedeligt at der også røg et par kilo af på vægten!
Men alt det med alt muligt underligt mad og restriktioner, det er ikke så spændende, vel?
Men hvis jeg nu fortalte dig at det blot skal skrues lidt på nogle knapper i forhold til din mad! Ville du så prøve igen?
Det er næsten som at begynde at cykle igen....

Det kommer stille og roligt...
Book en tid, til en samtale med mig, så ser vi sammen på hvordan du skal komme til et sundere dig!