Camp

Tilgængelig online

6 ugers luksus motivation og madlavning, kostplan, samt træning!

  • Startet Apr 4
  • 7,200 Danish kroner
  • Online

Beskrivelse af service

Skal du være med på Campen? Selve campen vare i 6 uger og i denne periode skal du gerne kunne sætte 3-5 timer af om ugen, til Online madlavning, motivations samtaler og træning. Det du får i denne camp, er : - Fælles online madlavning, tirsdag og torsdag - Fælles træning, du vælger selv imellem de træninger, der er tilgængelige. - Fælles motivations "time" - Ny kostplan hver 14 dag, i alt 3 stk. - 3 personlige samtaler, (1. samtale: hvem er du og jeg, 2. og 3. samtale: Personlig motivation.) - Opfølgning på mail - hver uge med mål og evt.

Kommende sessioner

Annulleringspolitik

Aflysning af en aftale skal ske minimum 4 timer, via telefon, mail eller SMS. Ved aflysning mindre end 4 timer før samtale eller ingen kontakt anses samtalen for brugt og erstattes ikke. Specielt ved camp: Aflysning eller udeblivelse fra online undervisningen i den periode camp'en kører, er der ingen kompensation for det tabte.

Kontaktdetaljer

+4540782467

CharlotteMunkkok@gmail.com

Rotterdam Alle 31, Dragør, Danmark

En god kombi af mad og træning

Det tager tid at ændre vaner – og du skal øve dig undervejs.

En plan kan være at få hjælp af en kostvejleder - Ved du, at man hos mig kan få en times samtale, for at sammensætte en plan af kost og evt. træning til dig!
BOOK en tid allerede nu !

-------------------------------------------

Mangler du inspiration til maden eller træning, så kommer der løbende nye idéer på min blog!

Hvad siger mine tidliger klienter

Sikke et kick start jeg fik med Charlottes 8 ugers program hvor kosten virkelig blev vendt op og ned herhjemme. Jeg troede faktisk at jeg spiste nogenlunde sundt, men efter anden graviditet tabte jeg mig overhovedet ikke, før jeg kom på den nye madplan. Her blev sukker trængen fuldstændig kørt til grunde og har på intet tidspunkt været sulten i mellem de tre hovedmåltider. Jeg er alene med mine piger (5 år og 5 mdr) og har ikke følt jeg har brugt mere tid i køkkenet end jeg plejer, ud over til frokost hvor det tidligere bare var to rugbrødsmadder, men det har ikke været noget problem. Jeg nåede at tabe mig 4 kg på de otte uger og en masse centimeter og jeg føler mig godt rustet til at fortsætte denne form. Tak til Charlotte for god vejledning og en kostplan der virker😀👍🏼👌🏼

--------------------------------------------

Har lige været i gang med et 4 ugers forløb hos Charlotte resultatet er minus 4,6 kg god backup med ugentlig samtale omkring hvad der er gået godt og mindre godt er super tilfreds og er blevet nødt til at købe ny bikini i et nr. Mindre😎

Er det nu?

Åh, du kender det alt for godt!
Drømmen om at blive en sundere dig!
Og det vil heller ikke være helt kedeligt at der også røg et par kilo af på vægten!
Men alt det med alt muligt underligt mad og restriktioner, det er ikke så spændende, vel?
Men hvis jeg nu fortalte dig at det blot skal skrues lidt på nogle knapper i forhold til din mad! Ville du så prøve igen?
Det er næsten som at begynde at cykle igen....

Det kommer stille og roligt...
Book en tid, til en samtale med mig, så ser vi sammen på hvordan du skal komme til et sundere dig!